vragen over depressie 

Als therapeute doe ik af en toe een onderzoek. Ik werk voornamelijk met mensen die de verbinding met zichzelf kwijt zijn, niet lekker in hun vel zitten, snel moe en angstig zijn en moeite hebben om van zichzelf en het leven te genieten. Ik ben dus op zoek naar 50 mensen die hiermee kampen die een aantal vragen willen beantwoorden. 

Vaak heb je al van alles geprobeerd om je klachten te verminderen, maar is een holistische, lichaamsgerichte aanpak je nog onbekend. Met behulp van de antwoorden wil ik de worstelingen en behoeftes van deze groep beter leren kennen, zodat ik mijn diensten nog beter kan laten aansluiten.

 De mensen die ik zoek …

  • zijn ouder dan 25 jaar
  • hebben last van klachten die verband houden met depressie en angst
  • wonen binnen een straal van 40 km van Utrecht
  • zijn bereid om op zichzelf te reflecteren
  • geloven niet alleen in pillen als oplossing voor hun klachten
  • staan open voor een holistische en lichaamsgerichte aanpak

Voldoe je aan al deze criteria, dan help je mij heel erg als je onderstaande vragen beantwoordt. Hiermee ben je ongeveer 10 minuten kwijt.

Als dank stuur ik jou een voucher van €10 die je kunt inwisselen wanneer je een sessie bij mij boekt. Daarnaast verloot ik onder elke 25 volledig ingevulde enquêtes een gratis (kennismakings)sessie ter waarde van €79 à €89. 

Niets van de gegevens die je hieronder invult, zal gedeeld worden met anderen of gebruikt worden voor marketingdoeleinden.   

Behoefte-onderzoek

3. Wat is je geslacht?

16. Wil je mijn maandelijkse nieuwsbrief met tips en verhalen over depressie & stress ontvangen?

14 + 14 =

Pin It on Pinterest