Heb je genoeg van een hoofd vol piekergedachtes?

Ga uit je hoofd in je lijf met mijn tips

Wanneer piekeren het overneemt van je levensplezier

Dag, ik ben Madeleine. Als ervaringsdeskundige en lichaamsgericht therapeut heb ik mij verdiept in een holistische benadering van piekergedachtes in relatie tot somberheid en depressieve gevoelens. Piekeren is een van de aspecten waar iedereen met somberheid en depressieve gevoelens mee te maken krijgt. Het antwoord vind je echter juist niet in nog meer gedachtes, maar door contact te maken met je lichaam. 

Met mijn gratis e-mailreeks wil ik zoveel mogelijk mensen inzicht geven in het ontstaan en het in stand houden van piekergedachtes. Van daaruit bied ik ideeën en handreikingen om zelf aan de slag te gaan.

Wil je een kijkje nemen op mijn andere website, klik op https://tesoro.nu? 

Herken jij je hierin?

9
Ik word moedeloos van al het gepieker
9
Ik heb last van alle oordelen over mezelf
9
Ik zit niet lekker in mijn gespannen lijf
9
Ik ben vaak moe en ik kan me niet concentreren

Verlang jij naar?

u
Innerlijke rust en een ontspannen lichaam
u
Een beter concentratievermogen
u
Een liefdevollere houding naar jezelf
u
Meer energie en plezier in je leven

Door mijn e-mailreeks te lezen:

N
Krijg je inzicht in piekergedachtes vanuit holistisch perspectief;
N
Besef je dat je niet schuldig bent aan je piekergedachtes, maar dat je er wel verantwoordelijkheid voor kunt nemen;
N
Ga je jezelf liefdevoller behandelen;
N
Krijg je handreikingen om je piekergedachtes, en daarmee ook je lijf, tot rust te brengen;
N
Raak je gemotiveerd om te onderzoeken hoe jouw weg naar levenslust eruit ziet.

Weg van piekergedachtes!

Doe jezelf een cadeau met mijn gratis e-mailreeks en ontvang
bovendien elke maand informatie, ideeën en tips voor het
bereiken van innerlijke rust.

Pin It on Pinterest