Disclaimer

Algemeen
Praktijk Tesoro, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 57358222, is verantwoordelijk voor de inhoud van de websites www.tesoro.nu en www.dagdepressie.nl. Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze websites, geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud
Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze websites. Praktijk Tesoro streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.
Praktijk Tesoro aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze websites. Voor eventuele verbeteringen van de aangeboden informatie houden wij ons aanbevolen.
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, is Praktijk Tesoro niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de websites worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.
Praktijk Tesoro heeft uitsluitend tot doel mensen te begeleiden middels aanrakingen, massages en meditatieve oefeningen in hun persoonlijke proces en zal nimmer een cliënt aanraden te stoppen met psychologische behandeling of het gebruik van medicijnen. De websites hebben tot doel geïnteresseerden te informeren over een holistische visie op het onderwerp depressie en aanverwante zaken die in de meest ruime zin van het woord een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van het inzicht in de klachten veroorzaakt door een depressie en/of het herstel daarvan. Praktijk Tesoro kan echter op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose
Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts en/of psycholoog te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.
Aan de berichtgevingen die Praktijk Tesoro publiceert kun je geen rechten ontlenen.

Vragen of klachten
Heb je vragen, klachten of opmerkingen over onze disclaimer?
Deze kun je e-mailen naar: info@tesoro.nu of info@dagdepressie.nl

Pin It on Pinterest